Sevgili Uiportal ailesinin kıymetli üyeleri; Şubat 2006'da yola çıkan Uluslararası İlişkiler Portalı kendini yenileyerek ve geliştirerek kaliteli bir düzeye ulaşmayı başarmıştır.Türkiye'nin ve dünyanın birçok bölgesinden insanı buluşturan Uiportal her geçen gün güçlenerek yoluna devam etmektedir.Uiportal'ın Konya'da ikamet eden değerli üyelerini bir araya getirmek amacıyla bir tanışma programı düzenlemek düşüncesindeyiz.Gelenekselleştirmek istediğimiz ve Konya'daki dostlarımızı buluşturmayı hedeflediğimiz bu programa katılımda bulunmak isteyen tüm arkadaşlarımızın aşağıdaki mail adresimize iletişim bilgilerini yazmalarını rica ediyorum.Yaklaşık 2 hafta sonra düzenleyeceğimiz programın zamanını takvimimiz netleştikten sonra bildireceğiz.Uiportal Konya Tanışma ve Buluşma Günü'ne bütün üyelerimiz davetlidir..Görüşmek dileğiyle..
e-mail:sura-bahsi@hotmail.com DOST BİPERVA,FELEK BİRAHM,DEVRAN BİSÜKUN; DERT ÇOK,HEMDERT YOK,DÜŞMAN KAVİ,TALİH ZEBUN.
Bu orgaNizasyonu duydugumda acayip sevindim.bence gayet yerinde ve olmasi gereken süper bir fikir.burda uiportal da paylaştıgımız fikirlerimizi hep birlikteyken yüz yüze paylaşmak daha keyifli olcaktır eminim.hepiniz gelin güzel olacağından eminim.eminim çOk eğlencez.buluşmak üzereeeeeeeeeee:)
çok hoş bir toplantı olacağından eminim.günibirlik gelmeyi düşünüyorum tarihte bir sıkıntı olmazsa benim açımdan.. ya da ankara ve istanbulda eş zamanlı bir buluşma ve tanışma da biz mi düzenlesek ayşenur ne dersin?.sen istanbul ayağını ben ankara ayağını idare ederim:) yoksa güçler bölünmesin mi acaba?
Şura'cım tebrik ediyorum.Umarım güzel bir organizasyon olur. ah merhamet!!! her türlü ihanetten daha zalimsin
Güçler bölünmesi değil de, aradaki mesafe ve öğrencilerin ders ve sınav yoğunluğu olduğundan şimdilik böyle bir organizasyon şehirler arası katılımla zor görünüyor. İstanbul'da buna benzer bir buluşma için daha erken diyorum ben şahsım adına :-)
Güç mücadelesi başladı anlaşılan:)Unutmayın ama Konya ekibi bir adım önde ona göre:)))Şaka bir yana alnımızın akıyla bu işin üstesinden gelirsek ve dostları buluşturursak ne mutlu! Sevgili Semra ve Ayşenur özel davetlimizsiniz bekliyoruz.Semracığım forumda geleceğin haberini okuyunca çok mutlu oldum başımın üstünde yerin var.Ayrıca sınav dönemine denk getirmemek için azami gayret sarfediyoruz.İnşallah herkes için en uygun zaman dilimini ayarlamış oluruz ve böylelikle güzel bir buluşma gerçekleşir.Yerimiz bol misafir ederiz arkadaşlar:)) DOST BİPERVA,FELEK BİRAHM,DEVRAN BİSÜKUN; DERT ÇOK,HEMDERT YOK,DÜŞMAN KAVİ,TALİH ZEBUN.
bu haberı duyunca cok mutlu oldum. sıteden adını duyduğum ama tanımadığım ınsanları gormek cok guzel olucak:) boyle bısey dusunduğu ıcın şura ya sımdıden cok tesekkurler...
arkadaşlar konya bulusmasina katilmayi düşünüyorum ama ne zaman gerçeklesecek? insallah katilim üst düzeyde olur. güzel Konya'mıza hepinizi bekliyorum. sevgilerle...
Elbette aramızda yeriniz var Dybom. Tekrar yeni kaydınızla aramıza hoş geldiniz.
Bu vesileyle tüm site sakinlerini selamlar, öğrenci arkadaşlarımıza derslerinde başarılar dileriz.
uiportal, uluslararası ilişkiler adına bilgi ve birikimin paylaşıldığı bir platform. Gerek okulla ilgili gerek literatürle ilgili ve gerekse dış politika gündemiyle ilgili her türlü bilgi ve düşünce forumlarımızda, makalelerimizde ve dokumanlarımızda paylaşılabilir.
Tüm üyelerimizi silkinmeye ve siteye aktif katılmaya davet ediyoruz. Çekinmeden ve kaygı duymadan yorum ve fikirlerini yazmaya çağırıyoruz.
Bir Uİ öğrencisini farklı kılan da dış gelişmeleri yorum ve muhakeme edebilme yeteneğidir. Beklenen ve yakışan da budur.
Selam... Arkadaşlar dış basında Türkiye'nin BM üyeliği hakkında çıkab haberlerle ilgili bilgi toplamam lazım yardımcı olabilecek olanlar varsa lütfen yardımcı olun.TEŞEKKÜRLER...
sevgılı for life egitimin ingilizce ise sadece bahsettıgın dersler degıl butun derslerını ozumsemeye calısarak oğrenmeyı basarırsan bu sana cok yardımcı olur. cunku kalıp ezberlemekle basa cıkamazsın ustelık bu kalıca da olmaz. basarılar dılıyorum...
bu mikro iktisat dersi ve uluslararası ilişkilere giriş dersi ne zormuş? ingilizce de ondan mı zor geliyor bana anlamadım. ingilizce olunca dersler iş epey zorlaşıyor. ingilzce sınavları sizler nasıl geçtiniz? kalıpları mı ezberlediniz yoksa :)
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, sanayileşmiş ülkelerden oluşan G-8'e Çin, Hindistan, Güney Afrika, Meksika ve Brezilya'nın dahil edilmesi zamanının geldiğini söyledi...
ULUSLARARASI POLİTİKA ULUSLARARASI HUKUK I İDARE HUKUKU MAKRO İKTİSAT BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ BİLGİSAYAR I YABANCI DİLDE OKUMA VE KONUŞMA (İNG.) birde istatistik vardı ama biz mezun olmadan kalktı...başarılar...